Bine ai venit!
Numele meu este Mihaela Sarbu.
Așa  cum se cuvine, cateva cuvinte despre mine…

Motivația mea.

Am făcut școala de psihoterapie din pasiune, avand ca resursă principală  dorința și disponibilitatea de a ajuta, de a completa și de a scoate la lumină ceea ce este deja acolo în noi toți, adevăratul nostru potențial.

Cred cu putere că atunci cand există un anumit moment în viața ta cand ai nevoie, întalnirea cu un psihoterapeut îți poate aduce acel ceva care face diferența între nemulțumire și împlinire, între disperare și speranță, între indiferență și dragoste, între negativ și pozitiv,între pesimism și optimism, între stare de rău și stare de bine.

Fiind însoțit de un psihoterapeut vei avea pe cine să te sprijini pană în momentul în care vei ști cum să te sprijini singur, vei avea pe cineva care să te asculte și să te înțeleagă altfel decat o fac prietenii și apropiații tăi, vei avea pe cineva care să te accepte așa cum ești, fără să-ți pună condiții, vei avea pe cineva care îți va arăta cum poți să accesezi resursele tale interioare pe care în momentele de confuzie nici nu te gandești că le ai, vei putea să dai o altă valoare stării tale și să o accepți și vei avea pe cineva care să te îndrume  să ajungi acolo unde tu iți dorești, chiar dacă nu știi unde. Vei ști.

Studiile mele.

Așa cum este necesar, am absolvit Facultatea de Psihologie și  apoi am urmat un curs de lungă durată de formare în psihoterapie integrativă, prin urmare sunt psiholog – psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor. Alte diplome și cursuri  auxiliare există și ele, puse într-un dosar.

M-au însoțit și m-au ajutat în drumul meu, în școala de psihoterapie, mi-au fost aproape și m-au susținut, m-au învățat….Gina Chiriac, Mara Priceputu, Michael Randolph, Andre Moreau.

Dincolo de termeni științifici și materiale de specialitate, dincolo de diplome, cursuri și formări, este omul care te poate asculta, înțelege, susține și motivația lui, este omul care îți deschide ușa cabinetului, ușa către tine…